Stenlille / GAJD

GAJD

Stenlille borger med i nyt program på TVeast
[ˈgɑjd] er din guide til oplevelser nær dig

Fra 8. oktober vil TVeast lancere deres nye tv-program ”GAJD” .

Det er rigtigt læst, at det staves gajd, men er det som vi normalt staver som Guide. Programmet sendes direkte hver torsdag aften, først med en live pakke i 19.30 nyhederne og derefter 19.55 vil der blive sendt 28 minutter magasin fra et sted i regionen. Programmerne vil køre fra nu og lige indtil jul.

TVeast har i den forbindelse kontakter 10 forskellige danskere i regionen, som skal være et slags kultur panel. Hver får til opgave at tage ud til nogle kultursteder for at få en viden, oplevelse og give deres mening til kende, for netop det som de bliver præsenteret for. Den ene af de to studieværter Katja Kafling har i den forbindelse kontaktet Lotte Krogh fra Stenlille om deltagelse i dette panel.

Nye udfordringer skal man aldrig sige nej til mener Lotte Krogh, hun elsker nye spændende projekter og opgaver, og har derfor sagt ja til deltagelsen.

De 10 i panelet er Jane Strange fra Sørup Herregård, sognepræst Caroline Thisted fra Nykøbing Sj. Rene Pedersen fra restaurant Babette i Næstved, Nina Lemkow fra geopark Odsherred, Otto Paludan fra Postbåden i Nakskov, Carsten Bering fra CBolig Bering, Susanne Grue Jørgensen fra Lys over Lolland, Emilie 3.g som derudover arbejder med Filmfabrikken og sidst men ikke mindst Stig Lauritsen fra Paradehuset på Gisselfeld.

Programmet og hjemmesiden på tveast, vil ”gajde” seere og læsere frem til alverdens spændende begivenheder i hele regionen. Det bliver kultur i den aller bredeste forstand, og alle kan byde ind og skrive til TVeast hvis de i deres lokalområdet har en spændende svampetur, en håndboldkamp eller en nyskabende måde at lave en ballet på. Ambitionen er, at give inspirationen på hvad regionen har at byde på.

Stenlille får en prik på regionens landekort når den lokale Ildsjæl Lotte Krogh danner makker par med Stig Lauritsen fra paradehuset på Gisselfeld og d.29.oktober, vil de for første gang drage ud på deres første kultur mission et sted i regionen.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com