Stenlille / Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse i Stenlille

2015
 
I år var de ansvarlige for indsamlingen SHHB i Stenlille, efter Inge Hansen, som i over 40 år har stået for Stenlilles indsamling til Landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse.
 
Der var omkring 25 indsamlere og resultatet blev kr. 32.605, - hvilket SHHB er yderst tilfreds med.
 
 
Kl. 9.00 var Camilla Kroager (th) og Linda Preuss (tv) parat på deres rute og deres første møde med 8 årige Luna Petterson, gjorde stærkt indtryk. "Det gav pludselig meget mening, at samle ind, hvilket også gør, at vi klart stiller op næste år" sagde Camilla Kroager.
 
Også Stenlille håndbold gav bolden op, da de hørte at SHHB manglede et par indsamlere. Her blev indsamlingsbøtten sendt rundt i hallen, midt under søndagens håndbolds kampe.
 
SHHB siger på Kræftens bekæmpelses vegne, stor tak for støtten, der gør en forskel! De er klar igen næste år.
 
Stenlille er klart gode til at stå sammen, det sås tydeligt, da Stenlille skole for nyligt samlede ind for børnecancerfonden. Men også sidste års "Støt brysterne" var en succes for byen og med et flot resultat i indsamlings beløb.
 
På billedet nederst er det SHHBs kasserer Kate Nielsen, som styrede slagets gang, med Inge Hansen siddende i baggrunden som god backup for borgerforeningen i år.
 
Her sendes Camilla Kroager i midten og Linda Preuss afsted på dagens gøremål.
 
 
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com