Stenlille / Stenlille Cykelklub
cykelklublogo
VI CYKLER - 2016


Stenlille Cykelklub er igen klar til at træde i pedalerne!
START:   4. april 2016
Vi cykler hver mandag kl. 19.00 fra Stenlille Kulturhus' parkeringsplads.

Kom med ud på de små landeveje og få gode ben, alle kan være med! Flere ruter og med forskellige hastigheder. Der er også plads til dig!

Tænk dig ikke om så længe, kom med fra start – Så hjuler det bedre!

Det koster kr. 50,- pr. næse  -  som går til sæsonens små spændende lokale oplevelser, vi møder i løbet af sæsonen.

Gå ind og tjek ud på vores hjemmeside:
http://stenlillecykelklub.dk/
 
Her kan du se masser af stemningsbilleder fra ture gennem årene!
 
Spørgsmål? - kontakt: 40 346 443
 
PEDALHILSNER
Jytte og Lotte
Søndag den 30. august 2015 kl. 10-13
 
PITSTOP GODE BEN OG RISTEDE PØLSER MED BRØD

Stenlille borgerne har næsten ikke afsluttet den fantastiske Sjov i gaden uge, før nyt opstår.

Men som SHHBs formand Carl Henrik Nielsen siger, så skal man ikke sidde ned alt for længe, man skal holde sig i gang.

Søndag d. 30. august kl. 10.00 har SHHB i samarbejde med Stenlille Cykelklub og Stenlille Fritidsfabrik arrangeret en skøn lille cykeltur.

Her bliver 2 ruter, den ene er på omkring små 25 km. Og den anden er på omkring ca.42 km. Man vælger selv, og det er gratis.

Som traditionen byder, er det sådan at man plejer at mødes ved Stenlille station og slutter bag Kulturhuset. Og det skal der ikke laves om på.

SHHB har også tradition for, at byde på lidt grillpølser og lidt at drikke, så her ændrer man heller ikke på planen.

Der cykles ikke hurtigere end alle børn kan være med, sammen med forældre, og bestyrelsen glæder sig til at se, rigtig mange af de borgere som i den grad bakkede op under byens sjov i gaden fest.

Arrangementet slutter omkring kl.13.00
cykel

STENLILLE CYKELKLUB

– Nu også gåklub om vinteren

Cykelklubben som har slidt på kommunen asfalt i snart 20 år……………….


De 10 bud!

 • Vi har altid plads til nye, og byder alle hjertelig velkommen
 • Vi kommer tæt på området hvor vi har valgt at leve.
 • Vi tager de små spændende oplevelser med os.
 • Vi planlægger særlige interessante ture, som du også kan sætte præg på
 • Vi dufter til naturen
 • Vi er næsten altid 20-25 cyklister, der er altid en at følges med!
 • Vi er bevidste om hinanden
 • Vi får motion, både i ben og lunger
 • Vi har altid plads til et godt grin, eller en god snak mens vi træder
 • Vi giver plads til skavanker som begrænser
 • Vi har vores egen spinding hold om vinteren.

 

De praktiske oplysninger:

 • Vi cykler fra første mandag i sommertid og indtil 1.oktober
 • Vi går hver mandag kl.19.00 hele vinteren, ca. 5-8 km
 • Vi starter altid ved Stenlille Kulturhus.
 • Det er næste gratis!
 • Kr.50,- pr. husstand pr. sæson. OBS: der kan i sæsonen være specielle ture med egenbetaling)
 • Vi starter op langsomt og øger ruten gradvis, og finder indpas i smågrupper hen ad sæsonen., både i hastighed og antal kilometer.
 • Vi har ingen bestyrelse, men 2 i den gule førertrøje som går i front for planlægningen.
 • Klubben har snart eksisteret i 20 år.
 • Sæson 2013 antal tilmeldte cyklister: 51 i alderen 8 år og op til 73 år.

 

Kontakt:

Jytte Christensen tlf. 23 26 21 45

Lotte Krogh 40 346 443


60 friske cyklister
på tur med SHHB i Stenlille 2013
 
SHHB var igen på banen, med den traditionelle årlige cykeltur, dog havde den taget en lille drejning. I år var man gået sammen med Stenlille cykelklub, som stod for planlægningen af dagens cykelture.
 
60 cyklister mødte op! Det blev ikke mindre end 3 ruter. Arne Bendix stod for den mere hardcore version, på 65 kilometer i et pænt bakket terræn. Dernæst var Kate Nielsen på banen med 45 km i et nogenlunde frisk tempo og sidst men ikke mindst "Bolsjer-ruten" som Jytte Christensen var tur-mester for at planlægge.
 
Det siger nok lidt sig selv, at Bolsjer ruten er for dem som er med for hyggen skyld, og hvor der bliver delt bolsjer ud. Selvom der hygges, så kan der godt trædes pedal. Søndagen mød på 25 km hygge tur, men gruppen som plejer at cykle hver mandag, kan godt cykle mere end det. Så skal der bare lidt flere bolsjer op fra lommerne.
 
I dagens anledning var SHHB vært og derfor havde man ikke mindre end 2 pitstop på de 2 korte ruter, hvor der både var øl og vand på vognen.
 
Søndagen startede ved Stationen i Stenlille, hvilket den altid har gjort. Og sluttede ved Kulturhuset, hvor Johnnik og Carl Henrik fra SHHB, havde sat fut på den store grill og Stenlille Handels Håndværker og Borgerforening bød på lækre grill pølser med brød. Som formanden Carl Henrik Nielsen sagde; Det bliver ikke regnvejr før kl. 14.20 og så er vi kørt hjem. Men Vorherre snød formanden, og åbnende for vand sluserne lige før den sidste pølse var vendt på grillen.
 
Nu glæder SHHB sig til d. 24. september. Her har de et anderledes cykelarrangement i Stenlille Kulturhus kl. 19.00, hvor 2 fra det vestsjællandske hold for Team Rynkeby, Bjørn Christensen og Niels Ravn, kommer og fortæller om deres cykeltur til Paris, både i tekst, film og billeder.
 
SHHB har sat entre på, hvor mindsteprisen er kr. 50,-  og alt går ubeskåret til Børnecancer Fonden i Danmark. Det bliver først til mølle princippet, i alt kan der være 150 mennesker i kulturhuset, så man er spændt på, om det skulle lykkes at få fyldt godt op i Kulturhuset på sådan en spændende aften.  Læs mere her.
 
På forhånd tak
mange hilsner Lotte 40346443

MASSER AF CYKLING I STENLILLE

31. august og 1. september

Stenlille, den 23. august 2013

Når Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening gør cyklerne klar søndag d. 1. sep. kl.10.00 er det med hjælp fra Stenlille Cykelklub. 3 af cykelklubbens medlemmer er nemlig turpasser, således at der tilbydes hele 3 ruter denne dag. Normalt starter cykelklubben ved Kulturhuset, men på søndag d. 1. september vil Stationen i Stenlille være startstedet, da det altid har været borgerforeningens startsted og det skal der ikke laves om på. Dette arrangement slutter SHHB på det grønne område ved banen, med gratis pølser, øl og vand, inden der lukkes ned omkring ved 13.00 tiden.

 

LØRDAG D.31.08 SPORTSDAG I STENLILLE IDRÆTSFORENING

Cykelklubben i Stenlille er ligeledes blevet kontaktet af Idrætsforeningen i byen, om de havde lyst til at give den pedal på foreningens sportsdag, og det har SCK sagt jat til. Her vil de 3 tidligere nævnte cyklister, som er Kate Nielsen, Jytte Christensen samt Arne Bendix guide borgerne igennem, nogle spændende ture i kommunen, i øvrigt de samme ture som køres om søndagen. Her er dog ingen forplejning på dagen, den skal cyklisterne selv medbringe. Men hvis man ønsker at deltage på hygge turen, så kan der forekomme en lille forplejning på Jytte Christensens tur på 25 km, da ruten bære navnet "Bolsjerruten"

De 2 øvrige ruter er på henholdsvis 45 km samt 65 km. Sidst nævnte kører et gennemsnit på 26-27 km i timen, og her er det på racercykler. Stenlille cykelklub opfordrer alle deltagere til at bære cykelhjelm.

Så der er altså rige muligheder for motion både 31. august og 1. september i Stenlille, alt sammen kl.10.00 fra henholdsvis Stenlille hallen samt Stationsvej.

Næste år forventer man at få et tværgående samarbejde op at stå i byen, så alt bliver samlet under en hat, og at man så er flere til at løfte opgaverne og dermed også kan øge aktiviteterne yderligere, og det ser Stenlille Cykelklub i hvert fald frem til!

Ydermere kan Stenlille Cykelklub fortælle, at klubben afslutter sæsonen med udgangen af september, men fortsætter hele vinteren med gå ture i Stenlille by, hver mandag kl.19.00 fra kulturhuset, så ikke bentøjet går helt i stå vinteren over.

Lotte

25-45-65 km cykeltur i Stenlille

Stenlille den 19. august 2013 

Stenlille Handels-, Håndværker- & Borgerforening har søndag den 1-9-2013 kl. 10.00 det traditionsrige cykelarrangement i Stenlille. Stenlille Cykelklub har lagt disse køreruter som kan benyttes af alle byens borgere samt venner og bekendte:

25 km turen (bolsjeruten) er motionskørsel og med pauser indlagt, hvor væskedepoterne fyldes op.

45 km er for de lidt mere rutinerede og køreglade med hang til asfalt i blodet og

65 km er race med bakker som i tour de France .

Turene starter kl 10.00 fra Stationsvej ved Super Brugsen og går rundt i nærområdet og kl. 13.00 samles vi på det grønne område ved Banevænget til pølser og samvær.

Turene er for alle – også ikke-medlemmer – så det er bare med at komme ud af busken og deltage.

Skulle nogle ønske at støtte os i vores arbejde med byens flag-allé samt julebelysning, er der mulighed for at melde sig ind i SHHB på vores hjemmeside på www.shhb.dk og under tilmeld at skrive sine oplysninger. – Så kommer det ind til os. – Prisen pr husstand er 150 kr. om året.

Vi glæder os til at se jer søndag den 1.-9. kl. 10.00 på Stationsvej.

CH

15. august 2013 

Stenlille Cykeltur på store oplevelser

Gennem 17 år har denne cykelklub i Stenlille, haft de nysgerrige cykelhjul på. Eller rettere sagt klubben som gerne vil opleve det som sker lige ude omkring dem.

Hvert år har de besøgt mange spændende små og store virksomheder, haver, ismejeri, kirker, pottemager, pottesælger, pileflet, væveskoler, lokalhistoriske arkiver bitte små oplevelser og med de nysgerrige indblik i hvad der driver os, herude på landet.

I sidste uge (uge 32 - 2013), fik klubben endnu en oplevelse med sig. Stenlille cykelklub havde kontaktet Ask Rasmussen fra Kiselgården i Ugerløse, om han ville fortælle lidt om sin biodynamiske landbrug. Og det blev til en fantastisk stor og spændende oplevelse. Selv det stod ned i stænger, af silende regn så mødte næste 30 cyklister op, for at få del af denne oplevelse og alle fik godt nok en fantastisk aften. Ingen tvivl om at Ask Rasmussen kan sit kram, han ved hvad han taler om, og han er en fantastisk spændende fortæller. Det specielle for Kiselgård er også at netop vores tunge leret jord, i særdeleshed er velegnet til dyrkning af rodfrugter og kåltyper, og det blev i hvert fald bekræftet, da klubben bevægede sig ud i regntøj og gummistøvler, for at kigge på forskellige kåltyper. Klubben gik hjem med en oplevelse af, at hvis man vil danse med de store drenge i restaurationsbranchen, så må man også levere varen efter det ønske kunden har, og det er lige fra om sellerien skal være 5 eller 8 cm i diameter, og om Grønkålen er rød eller grøn. Som en af cyklisterne sagde: " tænk at vi her i vores lokalsamfund, har så dygtige erhvervsfolk, at vi er med til at levere fantastiske krydderurter og grønsager til de store steder som NOMA og Kong Hans kælder, Tivoli samt Operaen" Og ingen tvivl om, at kunderne får god behandling hos den meget dygtige Ask Rasmussen og ingen tvivl om, at den unge familie arbejder i døgndrift for at blive ved med at bevare de kvaliteter de er i besiddelse af.

Inden Stenlille cykelklub satte sig op på cyklen stadigvæk med regnen silende ned, slog de lige en smut ind omkring Kiselgårdens grønsagsbutik, og der var også cyklister som fik læsset op på cyklen af diverse skønne lækre biodynamiske sager fra Kiselgård. Og ikke nok med det, så ved alle 30 cyklister, hvor de næste gang kan forsyne sig med at købe ind ved stalddøren!

30. april 2013

30 cyklister fra Stenlille cykelklub smugkiggede lidt på Stenlilles flotte nye skole!

Stenlille Cykelklub fik lov at smug kigge lidt ind på den nye flotte skole i Stenlille

Ikke mindre end 30 cyklister, fik blå sutsko på, da de efter mandagens cykeltur sluttede af med en rundvisning af Stenlille skoles Souschef Jette Boye Christensen.

Det var en god aften og alle cyklisterne var imponerede over, hvor stor og flot skolen er blevet. Ikke alle har længere skolebørn på skolen, og derfor var det en god anledning til at få lov at kigge ind, selvom skolen selvfølgelig snart holder åbent hus. 5 af cykelklubbens yngste medlemmer går på skolen, så der var faktisk gode guider med rundt, og ingen tvivl om, at de var stolte af deres nye skole!

Stenlille cykelklub har gennem mange år, lagt vægt på de små nære ting i lokalsamfundet. Det er en god måde for tilflyttere at lære nye mennesker at kende, men også en god måde at holde sammen på i byen. Hvert år bliver der forslået gode ture og ideer, både fra alle cyklisterne og overraskelser bliver koblet på fra de 2 frivillige i fronten, Jytte Christensen og Lotte Krogh, som hvert år ligger programmet.

I år er der på tegnebrættet planer som, virksomhedsbesøg i byen, Have vandringer, Nattur til Gyrstinge skov, en tur til Fodsporet ved Dalmose og en ø tur til Orø. SCK har omkring 50 cyklister, men der er stadigvæk pladser til flere. Når sæsonen starter, ligger hver husstand 50 kroner i en lille slidt lilla pung, her er der penge til en pose kaffe og lidt krus i ny og næ, og hvis der skal betales en flaske vin eller lidt chokolade, til de som åbner døre for klubben rundt omkring i lokalområdet. Sådan har det været i klubben de sidste 17 år, drevet af Ildsjæle og det er alle cyklister meget glade ved! Når der er større og længere ture, så som ø tur, er det selvfølgelig hver enkel cyklist som må betale, hvis man ønsker at deltage.

Lotte

40346443

3. april 2013
cykelklub
Stenlille Cykelklub, blev skudt i gang med 1 stk. Rynkeby rytter

Tidligere Stenlille-dreng, nu grand voksen mand, Bjørn Christensen som nu bor i Slagelse, har stadigvæk en smule kærlighed til sin gamle by så hvorfor ikke køre ned og hjælpe klubben med at komme godt i gang med endnu en spændende cykelsæson. Bjørn er en af de mange Rynkeby ryttere som drager ud på en længere tur til Paris, men denne aften var kun en lille "smut" tur til glæde for Bjørn Christensens barndomsby.
Hver mandag kl. 19.00 cykler klubben mange ture gennem alle kommunens små landeveje. Det har de gjort i mange år, men kan stadigvæk bruge nye cyklister. 27 mødte op i går, da klubben udover det normale begyndte på en tirsdag, men det var kun grundet påsken. Mandag er vores faste cykeldag.
Der er plads til alle, og vi cykler mange forskellige længder. Det som klubben er populær på, er det sociale. Det er en god måde at komme ind i byen på, hvis man fx er tilflytter. Der bliver gennem sæsonen arrangeret små billige, meget billige ture. Det kan være virksomhedsbesøg, åbenhave arrangement, lokale små spændende borgere, som går og pusler med et eller andet. Og så har klubben en årlig tur på en ø et sted i Danmark.

Mange pedalhilsner
Lotte
cykelpigerCYKELPIGER
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com