Stenlille / Stenlillevin
Stenlille Vinen 2015 er solgt i ca 1200 flasker og det er blevet til 6000 kr til SHHB til glæde for alle i byen. Det kommende år 2016 vil byde på endnu en spændende Stenlille vin, hvor der igen på flaskens etiket, vil være en smukt gammelt foto fra et velkendt sted i vor by. Stenlille lokalarkiv har i samarbejde med SHHB udvalgt motivet.
Vi håber den bliver klar til salg i Stenlille Super Brugs omkring nytår.
Her ses fra venstre Uddeler Max Thomsen, SHHBs kasserer Kate Nielsen og til højre formanden Carl Henrik Nielsen.
SHHB takker Superbrugsen Stenlille for det gode samarbejde, dels med sponsoratet 5.- pr.solgt flaske, men også for året der er gået, hvor samarbejdet altid har været godt og givtigt for byens borgere. SHHB ser frem til et nyt og spændende år 2016 og ønsker vores SuperBrugs personale og uddeler en rigtig glædelig Jul, samt et godt nytår!
 
STENLILLE VINEN 2015
 
SHHB har sammen med Stenlille Superbrugs igen i år skabt byens helt egen fine lokale vinetiket og kan både tilbyde rød- og hvidvin. Etiketten i år er fra byens gamle hotel, Hotellet som lå, lige der hvor Superbrugsen er i dag.
 
Superbrugsen vil lagerføre vinen og ved køb af vinen, er du med til at støtte SHHBs aktiviteter i byen.
 
Vil du vide mere om motivet:
Lokalarkivet i Stenlille har åbent i Kulturhuset hver tirsdag kl. 15.00-17.00. Her kan du få historien bag Stenlille hotel.
SHHB takker lokalarkivet, for lån af motivet!
 
2014
stenlillevin
Superbrugsen i Stenlille sælger vin for Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening.

En god reklame for byen, en god gave at tage med på besøg hos venner og bekendte. Eller måske bare selv nyde et godt glas vin en sommeraften med venner og familie.
SHHB har sammen med Lokalhistorisk Arkiv Stenlille, fundet frem til et godt motiv som etiket på Stenlillevinen og som alle i byen vil nikke genkendende til.
Med nostalgi for alle pengene, ses Stenlille Hovedgaden på vinetiketten, med masser af grønt og træer langs vejen, hvor børnene leger midt på grusvejen.
Etikettens tekst fortæller også lidt om SHHBs virke i byen og gør borgerne opmærksomme på hvad SHHB står for og vigtigheden i at have borgernes støtte. Her opfordrer SHHB byens borgerne til at tegne medlemskab, så byen fortsat kan få julebelysning gennem byens gader, flagallé ved særlige mærkedage, foredrag, klippe klistre-dage for børnene og mange andre spændende tiltag som SHHB står for.

Her ses til venstre Katrine Holm fra Stenlille Superbrugs, sammen med formanden fra SHHB, Carl Henrik Nielsen.
stenlillevin
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com