Stenlille / Vagn i kulturhuset

Vagn i kulturhuset

 
 
Maler Vagns finurligheder og andre fjollede malerier udstilles i Stenlille Kulturhus.

Vagn og billeder
 
Det var sådan set ikke fordi, at Vagn Krogh Nielsen ønskede at udstille sine billeder i Kulturhuset, men i forbindelse med Jytte Bennike fra huset bogcafe skulle modtage Sorø kommunes kulturpris, kom denne hurtige indskydelse, da hun synes kulturhusets vægge var lidt nøgne. Vagn Krogh Nielsen skulle alligevel deltage som hjælper i SHHBs klippe klistre projekt for byens børn, så kunne han jo ligeså godt hænge nogle af hans mange finurlige billeder op på væggene i Kulturhuset.
 
Se hvordan man lige bruger tændstikker og korkpropper i en billede, eller en champagne prop som får sin funktion i et billede af en luftballon, eller en dame med en skål barm i størrelse C og som dannes af to halve citroner. Men også mere seriøst smukt malet billeder af den natur som Vagn har hele året rundt, set fra sit køkkenvindue. Men også hvor fantasien spiller ham et puds, som dengang træet på Assentorpvej, hvor han bor, skiftede farve fra natur farvet til lilla malet træ og hvor Hans og Grethe nu bor i deres slikhus. Et træ som ses fra vejen og hvor mange borgere går forbi med børn og børnebørn med et stop for at kigge på det fine hus med honningkager og slikpinde på. Vagns fantasi fejler ikke noget, og har man lyst til at se de udstillede billeder, er det inden søndag d.7.december.
 
Det er dagen, hvor Julemærkemarchen finder sted som sædvanligt og her er Kulturhuset åbent. Derudover er Bogcafeen åbent hver lørdag kl.10 til 12 samt hver tirsdag kl. 15 til 17, og SHHB har stort familiehygge d. 30.november fra 12-16.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com