Stenlille / SJOV i GADEN 2015 / 21. august - Drengerøvsaften

21. august - Drengerøvsaften

Takket være gavmilde sponsorer er det nu en realitet!
Vi har samlet minimums beløbet, ja endda 3.500 kr.
Amphora Fyrværkeri, giver Stenlille et brag, som afslutning på byens
Drengerøvsaften kl.00.15
Vi takker for alle sponsoraterne. Hvis I ønsker endnu mere farve på himlen, kan der stadigvæk bydes ind, jo flere penge, jo mere oplyst bliver himlen over Stenlille.
Sidste frist for bud er torsdag 20.aug. Kl.19
Tak til alle!
O`CONNORS - duoen der er blevet en institution indenfor irsk folkemusik i Danmark, kan du møde i "Den gamle hætte" på Hovedgaden i Stenlille, til byens Drengerøvsaften.

Efter flere tiltag i slutningen af 80`erne blev det i 1989 endelig besluttet at der skulle lægges vægt på den keltiske musik og at navnet på duoen skulle være O`Connors

Det var sådan det begyndte.-

I de mere end 25 år, som er gået har O`Connors spillet Danmark tyndt og da den irske folkemusik igen er blevet en del af danskernes foretrukne folkemusik har O`Connors haft "vind i sejlene."

Ud over den folkelige irske musik, har orkestret også rod i rocken, den danske såvel som den amerikanske.

Der er lagt op til en mere end fornøjelig aften på "Hætten" som allerede åbner kl. 20.

O´Connors går på scene omkring kl. 21.30 og spiller indtil kl. 24.00
DRENGERØVSAFTEN OG en masse SJOV I GADEN I STENLILLE


Motorbrøl og fadøl på Hovedgaden i Stenlille, når event gruppen "Sjov i gaden" byder på regulær Drengerøvsaften. Fredag d. 21. august fra kl. 17.00 til midnat, bliver der masser af udendørs stemning lige midt på hovedgaden!

Duften af benzin og olie vil helt sikkert være tilstede når byen får besøg af smarte amerikanske sportsvogne, Corvetter, Mini Cooper samt Harley Davidson maskiner mm. Alle kan være med, og der opfordres til, at man tropper op og cruiser en tur gennem hovedgaden, hvis man har noget at vise frem af smarte køretøjer, eller andet smart af motorcykel og kært eje.

En af dem som helt sikkert møder op denne aften, er Stenlille borgeren Henrik Haagen, som har sit kæreste eje med, nemlig bilen på billedet, en Celica fra 1976 som han har ejet i 20 år. Et andet kendt ansigt fra byen er Hans Jørgen Greve, som selv kører på en flot Harley Davidson og som nok skal strø det blandt mange af vennerne ude i MC-klubberne. Denne aften vil man også mød Airbrush og pinstripe kunstneren, når Striping.dk kommer til byen, og det er virkelig noget som er spændende at kigge nærmere på.

Tag kæresten eller konen med, her vil være stemning, musik i gaden, når Cafe Rødhætte i samarbejde med "Den gamle hætte" starter den store grill op og sælger helstegt pattegris til fornuftige priser. Cafeen sørger for sulten og ”Den gamle hætte” overtager derefter med åben bar og god musik lige til midnat om man vil!

På billedet ses fra venstre Freddie fra Cafe Rødhætte, Torben som ejer ”Den gamle hætte” udlejningslokalerne bag Cafeen. De to tovholder for Drengerøvsaftenen er siddende på Rødhætte skiltet Mette Engkebølle fra SHHB samt Kim Jørgensen fra Stenlille Løbeklub i baggrunden. Længst til højre ses Hans Jørgen Greve ved siden af sin Harley og dernæst Henrik Haagen, som bestemt synes om ideen med en drengerøvsaften og som med glæde får nogle af sine kammerater, med kærlighed for biler, til at møde op til denne anderledes aften i Stenlille by. Alle spændende køretøj og smukke biler og motorcykler er velkomne!
Gå ikke glip af lidt sjov i gaden i Stenlille, man kan også følge med inde på facebook gruppen, sjov i gaden, her bliver lagt billeder og info ind løbende. Ligeledes bliver det annonceret i aviserne op til uge 34, hvor der hele ugen foregår en masse i Stenlille by.
Tryk på billederne for at se dem i større udgave...
 
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com