Stenlille / SJOV i GADEN 2015 / 21. august - Friday Funny Party

21. august - Friday Funny Party

FRIDAY FUNNY PARTY I STENLILLE HALLEN

Liv i Stenlille, som er kendt for de gode sodavandsdiskoteker, vil rigtig gerne byde ind med lidt sjov i gaden i uge 34.
 
Og med denne sidste begivenhed, så er hele paletten fyldt op, så der er noget at byde for uanset alder og køn.
 
”Vi har hele tiden gerne ville sætte vores fokus på de unge mennesker i byen i sjov i gaden ugen” siger Birgit Ventrup fra Liv i Stenlille, og det må man nok sige, at der bliver gjort noget ved.
 
Fredag d. 21. august kan alle de unge (max. 17 år) få en cool fed fest af format, imens forældrene går til Drengerøvsaften på Hovedgaden.
 
Det kommer til at foregå i Stenlille-Hallen og Liv i Stenlilles sodavandsdiskotekspanel af hjælpere, står parate til at modtage de unge, med prof DJ, Fed lyd og flot lysshow.
  • Sjove drinks (Alkoholfrie)
  • Stor slikbar og toast.
    Emilio gæster Stenlille
 
EmilioNoget særligt skulle der ske, når byen står på den anden ende, med masser af sjov i gaden, derfor har Liv i Stenlille inviteret Artisten Emilio som de seneste år har skabt sig massiv opmærksomhed på virale medier. (Paradise 2015)
 
Hans forrige single har modtaget platin, fået over 3.700.000 streams og gav Emilio en stor fanskare på de sociale medier. Med over 70.000 followers på Facebook og 6500 på Instagram må man sige at han har slået sit navn fast hos de unge lyttere..
 
Og det skal Stenlilles unge borgere også nyde godt af!
 
Så der opfordres både fra Eventgruppen og Liv i Stenlille, at alle de unge også gerne fra nabobyerne, har lyst til at feste fredag d. 21. august og det er som sagt i Stenlille hallen fra kl.19.00 til 24.00 og der er

GRATIS ENTRE!
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com