Stenlille / Benny Andersen-prisen

Benny Andersen-prisen

Velfortjent pris til de 2 Stenlille drenge!

Vi kan være stolte i Stenlille! SHHB vil i den anledning ønske byen og de 2 "Stenlilledrenge" Danny Hansen og Brian Nielsen, SSP-konsulenter i Sorø kommune, stort til lykke og en tak fordi de er med til at sætte Stenlille på Danmarkskortet, da de her i dag (25. marts 2015) har modtaget den fornemme pris: Benny Andersen Prisen 2015.

Formålet med prisen er, at hylde de personer, som yder en ekstraordinær og succesfuld indsats for at forbedre vilkårene for et eller flere socialt udsatte børn i Danmark.
 
Nogle af de ord, som blev nævnt ved prisoverrækkelsen var, at Danny og Brian er iderige og finder alternative løsninger, og brænder for arbejdet. Danny og Brian er kendte ansigter i kommunen – som nogen man altid kan få hjælp af. De to arbejder tæt sammen med de udsatte børn og unge.
 
Dommerpanelet lagde vægt på, at Danny og Brian er to ildsjæle der arbejder 24 timer i døgnet. De står altid klar, hvor de unge har brug for dem, de unge kan altid ringe til dem, uanset hvad tid på døgnet. Dvs det for dem begge er et job, en frivillig indsats med afsæt i det professionelle.
 
Prisen er bestemt velfortjent!
 
SHHB siger hjertelig tillykke, til to som gør en forskel!
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com