Stenlille / Fastelavn i Stenlille

Fastelavn i Stenlille

Stenlille by rejser sig igen, uanset vindretningen af lidt modgang af og til. For er der noget som Stenlille borgerne er gode til, så er det fællesskabet og at stå sammen overfor det som de bliver mødt af.
SHHB byens borgerforening, vælger i år at gå sammen med Fakta om en fastelavnsfest i byens Kulturhus. For at skabe fællesskabet at noget sker i byen, til glæde for de mange yngre borgere.
Til venstre i billedet ses Frank Pedersen. Frank var i tidernes morgen formand for den gamle Superbrugs. Nu popper han op igen og sammen med de øvrige fra bestyrelsen dengang, har man kastet sin kærlighed på byens FAKTA med butikschef Andreas Lohmann i spidsen. De kalder sig “FAKTAs Venner” og har gennem de seneste måneder, lavet små tiltag som danner et fælleskab for byen.
Nu udvides fællesskabet yderligere, med en hyggelig fastelavnsfest arrangeret af vennerne samt SHHB og FAKTA.
Søndag d. 3. marts kl.13.00 vil alle byens børn slå katten af tønden i Stenlille Kulturhus.
Der vil være præmier til både Kattekonger og Kattedronninger. Bedste udklædning præmieres ligeledes. SHHBs bestyrelse vil sammen med Fakta og vennerne byde alle børnene velkommen til to timers fest med både lidt sang, dans og lidt guf til byens børn. Udover dette vil Fakta sørger for gratis kaffe og te til de voksne.
Arrangørerne glæder sig til at se masser af udklædte børn og måske også et par voksne. Det er uden tilmelding og ganske gratis til glæde og gavn for fællesskabet i Stenlille.

På billedet ses fra venstre, Frank Pedersen fra Faktas venner, Malene Topp og Lotte Krogh begge fra SHHB og yderst til højre Andreas Lohmann fra FAKTA i Stenlille.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com