Stenlille / Fitness og skaterbane ved skolen

Fitness og skaterbane ved skolen

Så har indvielsen været i TVØst - ca. 17 min. inde i denne udsendelse - klik her
Det er et fantastisk projekt, som har været flere år undervejs. Nu endelig er det en realitet,
 
Sorø Kommune har sammen med en gruppe aktive Stenlille borgere og SHHB gennem nogle år, arbejdet og sparet penge op, så alle byens borgere nu får mulighederne for at dyrke fitness udendørs og ikke mindst, at de unge mennesker kan få en Skaterbane!
 
Det skal fejres og byggeriets fælles pulje byder nu på en lille fest, hvor man håber på, at rigtig mange borgere og ikke mindst de unge borgere vil møde op!
 
Tirsdag den 18. august kl. 16 ved skolen
 
Borgmester Gert Jørgensen klipper den røde snor, og derefter vil de to baner bliver gennemgået, altså både fitness banen og Skaterbanen, som er placeret to forskellige steder i og omkring Stenlille Hal og skole.
 
Det bliver en fest for os alle, med ristede pølser m/brød og lidt koldt at drikke.
 
Alle er hjertelig velkomne!
På kommunens hjemmeside står dette (pr. 12. aug.):
 
Tirsdag den 18. august indvies ny skaterbane og crossfitbane i Stenlille. Uge 34 er også festuge.
 
I uge 34 er der Sjov i Gaden i Stenlille. Det er SHHB, Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening, som står bag den festlige uge, der blandt andet byder på fælles morgenmad, zumba i bymidten, flotte veteranbiler og motorcykler samt klovnerier for børnene.

Tirsdag indvies desuden de to ny aktivitetsområder, som er blevet etableret i samarbejde mellem en borgergruppe og Sorø Kommune som led i arbejdet med en helhedsplan for Stenlille.

Aktivitetsområderne omfatter en skaterbane, som ligger bag hallen, og en crossfitbane med fitnessredskaber, som ligger bag skolen.

Jeppe Nielsen er en af de aktive i den gruppe, der har arbejdet med at gøre drømmen om nye aktivitetsmuligheder til virkelighed.

- Vi var enige om, at vi skulle satse på noget, som kommer byens unge til gode. Så vi spurgte de unge, og deres klare svar var, at de mest af alt ønskede sig en skaterbane og noget fitnessudstyr. Så det har vi lyttet til. Og nu er begge banerne her! Det er vi utroligt glade for.

- Det bliver alletiders, at de unge nu har et sted boltre sig på skateboard og løbehjul. Nu skal vi så sammen lære at passe på banerne, så de kan være til glæde for byens masse børn og unge i lang tid fremover, siger Jeppe Nielsen.

De nye områder indvies den 18. august kl. 16, hvor borgmester Gert Jørgensen klipper snoren ved den nye crossfitbane.

Aktivitetsområderne er sponsoreret af SHHB, Motionsfitness i Stenlille og Sorø Kommune.

Aktivitetsområderne har kostet i alt kr. 1.223.194.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com