SHHB / Generalforsamling 2020

Generalforsamling 2020

SHHBs generalforsamlingen 2020 blev afholdt i februar måned og med en anderledes form end tidligere år.
 
Nye vaner i foreningen, som betyder ændringer på traditionerne. Fra de gode gamle dage, hvor generalforsamlingen var store middage på kroen, med kjole og hvidt og hvor festen varede i flere dage, har man valgt at sadle om fra traditionens guleærter med snaps og øl, til en kop god kaffe med dertil kage og med stor fokus på det som bestyrelsen har udrettet for byens borgere gennem året. Som formanden Carl Henrik sagde i sin tale, så kaldes det forandringer og det sker nu om dage hurtigere og hyppigere end før. Man kan også kalde det en udvikling og ikke en afvikling.
 
Og bestyrelser siger tak til de fremmødte som mødte op for at blive præsenteret for de kerneopgaver som SHHB gennem året har fuldført.
 
FlagAlle samt - bankospil 2 gange- musik i købmandsgården - uge 34
Drive-in bio for første gang - og som gentages i 2020 - kræftens bekæmpelse indsamling - Juleklip med klippe og klister med børnene fra Stenlilles børnehaver og skole - Julebelysning. Med nyt stort juletræ igår samt afvikling af julehygge 1. søndag i advent samt fastelavn i samarbejde med Fakta Stenlille .
 
Formanden sluttede med en stor tak - meget stor tak til alle de mange frivillige og sponsorer der har hjulpet foreningen til at dette igen i år lykkes at få Stenlille på Danmarkskortet.
 
Formanden fortsatte: “Vi håber at Sorø kommune i år 2020 går i gang med sidste del af renoveringen af Stenlille Hovedgade. Vi håber at vi kan vende udviklingen lidt og få mere liv tilbage i byen og ikke kun lejeboliger i de tomme butikker.
 
På boligfronten skød vi igang med bosætningsproblem med vores ældre som gerne vil blive i byen i mindre enheder og vi fik stablet et godt samarbejde igang, med kulturhuset og Sorø kommune”.
 
SHHB bestyrelse havde mange på valg i år, men det skabte ingen problemer, da alle sammen ønskede genvalg. Så SHHB er en stærk bestyrelse med drev!!
 
Foreningen er allerede i fuld gang med foredrag i marts med Jytte Abildstrøm (næsten udsolgt af billetter) og ligeledes i fuld gang med en lille fest på Rødekors Pladsen d. 17.maj, hvor Istidsruten åbnes (se Facebook Istidsruten).
 
Udover dette er SHHB også i gang med et samarbejde med Stenlille skole - Sorø Kommune - SSP og andre foreninger. Det nye Stenlille Outdoor Park, som hvis det lykkes skal ligge på det gamle grønne industriområde ved Sandlyng børnehus og omfartsvejen. Outdoor Parken vil indeholde cykelspor - løbebane - shelter - cykelbane til mtb mm og foreningen håber på at få gang i projekter i dette år.
 
Carl Henrik Nielsen rettede til sidst en stor tak til bestyrelsen - de frivillige hjælpere - sponsorer og Sorø Kommune for støtte og hjælp hele vejen rundt.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com