Stenlille / GYS - læsefestival 2017

GYS - læsefestival 2017

En gyselig uge i Stenlille

Stenlille skoles skoleleder Steen Windfeldt skød skolens Læsefestivals afsluttede Åbenthus arrangement i gang og sagde: "Selvom det hele har været meget Uhyggeligt, så synes jeg faktisk også, at det havde været en meget hyggelig uge".
 
Inden alle de mange forældre, borgere og elever skulle rundt og opleve alle de fantastisk spændende udstillinger, takkede skolelederen de engagerede lærer, arbejdsgruppen for festivalen, byens mange frivillige og opbakningen, samspillet mellem foreninger i byen og byens borgerforening SHHB.

Lotte:
Jeg nåede op forbi skolen og det var virkelig imponerende hvad eleverne kan og har nået. De store elever havde virkelig gået til film af gys og gru, hvor der rundt i deres klasser spillede små spænding film, med eleverne selv som skuespillerne og elever bag kameraerne. De små årgange var gået fuldstændig amok i monstre og mumier lavet i alverdens materialer. På mellem årgangs eleverne blev man mødt af en uhyggelig stemning af massevis af spøgelser, gravkapel, tegnede gravsted opad skolens gangareal, et sanserum af dimensioner. Der var bagt uhyggelige kager og gys finger, lige til at spise. En vild oplevelse må jeg sige...

 
Sandlyng Børnehus – Her var blodsuppe med orme i bålhytten. Et arrangement som byens ildsjæl Jytte Christensen havde været tovholder for og hvor flere af byens frivillige støttede godt op omkring.
 
Laurentius spejderne og byens bogcafé har også været uhyggelig aktive i samarbejdet med Stenlille skole, hvor flere årgange har leveret bud på uhygge i ugens løb.
Tryk på billederne for at se dem i stor størrelse!
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com