Stenlille / Jul i kulturhuset 2014
JULETRÆET MED SIN PYNT i Kulturhuset for 3. år i træk!
 
 
 
Det er det, man kan kalde en succeshistorie for den lille stationsby Stenlille.

272 børn og 51 voksne i Kulturhuset i Stenlille på en 3 dags klippe klistre rejse. 21 af de i alt 51 voksne er frivillige hjælpere, som stiller op i disse 3 år, og som Birthe Christensen sagde efter i år: ”Jeg var med for første gang, sidste år og jeg har glædet mig lige siden, til at vi skulle herned igen”.

Ideen er, at byens børn bliver bekendt med, at vi har et kulturhus i byen, som kan danne ramme om mange ting, og særligt rigtig mange gode oplevelser, som på sigt måske giver børnene lyst til at være med i mere af det sociale liv i byen.
 
SHHB er stolte over denne tilbagevendende begivenhed - og vil også sige tak til alle de dagplejere, pædagogansatte, skolelærere ... alle som bakker op omkring dagene!
 
Næste år overvejes der, om man bør udvide klippe klistre dagene til 4 dage på en uge, så man har muligheden for at sprede børnene over en dag mere. Kulturhuset er rummeligt, og det har været nogle fantastiske hjælpere som har taget det i stiv arm, men onsdagen i år var nok toppen med over 100 børn på samme tid.
 
Nu står træerne pyntet i kulturhuset og alle kan glæde sig over synet, og SHHB har i samarbejde med Liv i Stenlille igen i år en familiehyggedag 1. søndag i advent med masser af børnehygge mellem kl.12.00 og 16.00.
 
Men der opfordres til også at få det varme tøj med, da byen i år har fakkeloptog gennem byen i samarbejde med Laurentius-spejderne og FDF´erne - og med Stald Nordskov, som danner et nisse-heste optog gennem byen og til byens juletræ på Stationsvej, hvor det tændes kl.16.00 af borgmester Gert Jørgensen.
 
Lotte Krogh
 
7445
Ellen Nielsen, hjælper 2 elever fra Stenlille skole, og de blev rigtig dygtige til at flette, inden de gik hjem.
 
 
8022 Ellen Nielsen hjælper elever fra Stenlille skole med fletning af hjerter
 
 
 3734
 Gitte Nielsen hjælper, her i gang med børn fra Sandlyng Børnehus.
 
 
 Lille Malthe meget omhyggelig med limstiften, fra Stenlille Private dagplejer Agnes Ingersen.
 
 
 4109
 Lille Siri fra Stenlille Private dagplejer Agnes Ingersen, kigger noget op til Birthe Christensen, frivillige hjælper som nyder denne årlige tilbagevendende begivenhed i byen.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com