Stenlille / Jul i Kulturhuset 2015

Jul i Kulturhuset 2015

Julen nærmer sig hastigt Stenlille med workshop, klovn, fakkeloptog og tur på Vandværksbakken
 
Der er godt gang i Stenlille Kulturhus, når Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening inviterer alle kommunens mange børn på klippe-klistre dage sammen med nogle af byens lidt mere modne borgere. Traditionen er to store juletræer, som står nøgne i Kulturhuset lokale, og som ønsker sig, at blive klædt på, med masser af julepynt. Det er blevet en god tradition og over 300 børn er igennem ugen op til 1 .søndag i advent. Enten sammen med deres lærer på skolen, eller som de mindste som kommer fra dagplejen, både den kommunale og private. Også I år vil de nybagte mødre i byen dukke op til klippe-klistre. Over 15 frivillige modne borgere sidder alle parate med saks og lim, for at lære børnene at lave julepynt.
 
 
1. søndag i Advent 29. november
JUL for hele familien
 
Kl.12.00 åbnes dørene for alle som har lyst til at hygge med familie, venner og måske en god nabo. Her vil man kunne lave juledekorationer, bage pebernødder eller lære at flette et hjerte, eller lave en fin lille æske. Spejderne, FDF'erne samt SIFs Håndboldsklub vil stå for lidt æbleskiver, Gløgg og der vil også kunne købes lidt godt til maven.
 
 
KnudKlovnen Knud kigger forbi Kulturhuset
 
Kl.14.30 kigger klovnen Knud forbi og SHHB har i et samarbejde med Liv i Stenlille glædet sig over at kunne give byens børn denne oplevelse. Her vil være en times underholdning, som afsluttes med balloner til alle.


Heste og fakkeloptog med tur til Vandværksbakken
 
SHHB vil i samarbejde med Stenlille Vandværk lave nye traditioner for byen. I rigtig mange år har man afsluttet ved Stationsvej og tændt byens juletræ. Foreningen har ikke været så heldig med de sidste to juletræer som blev plantet. Så hvorfor ikke prøve noget helt nyt? Stenlille har et fantastisk smukt vandværk, og mange har måske ikke engang besøgt det. Søn. den 29. november vil der være muligheden. Kl. 15.45 vil alle gæster, forældre og børn forlade Stenlille Kulturhus for at tage det varme tøj på, få en fakkel med på vejen, hvorefter der bliver kørt julen ind i samarbejde med Stald Nordskov med tur via Hovedgaden, Enghavevej, Kirkevej, Stationsvej og derefter op til Vandværksbakken, hvor juletræet højt oppe over byens trætoppe vil blive tændt ca. kl. 16.30.
Dagen afsluttes med nedtælling til tændingen af juletræet, derefter godteposer til alle børn og der vil afsluttes med et par julesange, inden dagen afsluttes.
SHHB glæder sig over samarbejdet med Stenlille Vandværk, samt Liv i Stenlille og de forskellige foreninger og frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde, for at julen også når til Stenlille med lidt hygge.
Programmet kan fås i Stenlille Superbrugs.
Se nedenstående i stor størrelse ved at klikke på billedet - eller download en pdf-fil - klik her
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com