Stenlille / Jul i Kulturhuset 2016

Jul i Kulturhuset 2016

Juleriet er allerede i gang i Stenlille og i uge 47 ankommer der gennem hele ugen ikke mindre end 349 børn til Kulturhuset, hvor 15-18 frivillige ældre borgere i byen, klippe klistrer og med dem mange børn.
 
Der skal nemlig pyntes op i Kulturhuset, så det står klar til 1. søndag i advent, hvor der traditionen tro bliver julehygge for store og små mellem kl.12 og 16.30.
 
Her kan børnene bage småkager, lave deres egen juledekoration, måske et julekort, eller lave flotte engle foldet af sider fra gamle bøger.
 
Men der startes med trøjen på, og vi går med Ruds-Vedby Garden rundt i byen, når de starter festlighederne kl.12.00 fra Stenlille Kulturhus.
 
Når Garden har spillet festen i gang, er der mulighed for at købe et glas gløgg og et par æbleskiver, når byens unge fra SIFs håndboldafdeling stiller op. Ligeledes med salg af pølser med brød og kaffe. Støt byens unge og hyg Jer med et varmt glas gløgg og den gode julestemning i kulturhuset.
 
Kl.13.30 vil der komme fut i nissesokkerne, når MusikTine optræder for de mindste. Med sin glade og musikalske udstråling sætter MusikTine gang i alle nissefødderne i Stenlille Kulturhus. Dansenissen Tine fortæller og synger om Familien Nissen – både skovnissen, køkkennissen og havenissen. Her vil være mulighed for at både børn og voksne at komme op på dansegulvet!
 
Stald Norskov vil også i år sørge for at ride gennem byen, smukt udklædt i fin nissestil, og ligeledes vil der fra kl.15.15 til 15.45 være gode muligheder for at få en tur i hestevogn med julemanden, inden turen i fælleskab samler alle voksne og børn til en fælles tur gennem byen med fakler, hvor der afsluttes på stationsvej til fælles sang og uddeling af godteposer til alle børn.

 
 
Flæskesteg i Kulturhuset 70+
Onsdag d.14.12 kl.12.00 til 16.00

Stenlilleborgere i alderen 70+, indbydes til lækker, god flæskesteg inkl.1 glas vin samt risalamande til dessert, kaffe og småkager til kun kr. 70,- pr. næse. Der udbydes 70 pladser til først til mølle.
 
Tilmelding samt betaling til SHHBs kasserer Kate Nielsen tlf. 24231982 senest 8. december.

Klik på plakaten for at se den lidt større.
Klik på billedet for at se det større.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com