Stenlille / Jul og julemærkemarch

Jul og julemærkemarch

Julemærkemarch i Stenlille med jul på!

Vi rykker lidt tættere på hinanden i Stenlille, når Julemærkemarchen i år falder sammen med 1. søndag i advent.
 
Det bliver til et hyggeligt og skønt samarbejde mellem Julemærkemarchen, som Inge Sparre er primus motor for, Assentorp Camping er også med i planen, og her vil Jørgen Pedersen stå klar med muligheder for et stop med tid til æbleskiver og gløgg, og sidst men ikke mindst, SHHB, som danner rammerne i Stenlille Kulturhus, hvor der er workshop, underholdning, dans om juletræet og hvor Simone Søemosegaard fra SIFs håndboldafdeling vil samle et par frivillige, så alle borgerne vil kunne slutte eftermiddagen af med lidt æbleskiver, gløgg, kaffe mm.
 
Det starter d. 3. december med en skøn gåtur fra kulturhuset kl. 10 som julemærkemarchen altid har gjort, og så er der ellers fest og julehygge hele eftermiddagen, indtil julemanden kommer. Festen i år slutter ved Røde Kors' P-plads hvor det smukke gamle træ i år får endnu flere lys på.
 

Bedste hilsner
Lotte Krogh
Fra venstre på billedet: Inge Sparre, Lotte Krogh, Simone Søemosegaard, Mette Engkebølle, Jørgen Pedersen og Kate Nielsen, som lige kunne nå ud til Assentorp Camping inden mørket fald på.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com