SHHB / Julebelysning i Stenlille

Julebelysning i Stenlille

SHHB siger tak til Liv i Stenlille.
Bestyrelsen i Liv i Stenlille var forbi, SHHBs (Stenlille, Handels-, håndværker og Borgerforening) generalforsamling d. 25. februar 2015, for at overrække dem et flot beløb, til støtte til Stenlilles Julebelysning.
Disse støttekroner kommer fra Liv I Stenlilles årlige halfest, som blev afholdt sidst i januar 2015. Liv i Stenlille havde ved denne lejlighed, givet tilsagn om, at 10,- kr for hver solgt spisebillet skulle gå til Julebelysningen i Stenlille, af alle de forhåndssolgte billetter. Det blev til 432 stk. Og derfor kan Liv i Stenlille overrække 4.320.- kr. til Julebelysningen i Stenlille.

LiS-udtalte: Vi er utrolige glade for at bakke op om alt, hvad der sker i Stenlille og valgte at støtte julebelysningen i år. Det er noget vi alle i byen får glæde af.

Lige nu Arbejder Liv i Stenlille på højtryk, på Stenlille Festivalen 2015, for at få sat de sidste navne på plakaten. Festivalen afholdes lørdag d. 20. juni 2015 på Banevænget i Stenlille. Så hvis man ikke har sat et Stenlille Festival kryds der, så gør det.

De første navne vil bliver offentliggjort i den nærmeste fremtid, og I kan glæde Jer, siger Anne Mortensen fra Liv i Stenlille.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com