Stenlille / Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse i Stenlille

Stenlilles indsamlingsresultat 2018: kr. 30.472,50

Nicolai Coopersen på 7 år var ikke en af de yngste indsamlere i søndags til Landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse. Han havde nemlig sine to små søster på 4 år med rundt. Stine og Jesper Coopersen fra Stenlille havde som et par andre børnefamilier i byen, gjort denne dag til vigtigheden i at kunne gøre en forskel.
 
Et godt vejr og en god tur på cykel og gåben fik familie Coopersen gået 9.600 skridt og oveni frisk luft og god motion formåede de også at indsamle 1.251 kr.
 
Stenlille havde i år 23 friske indsamlere på 24 ruter. Tovholderne for Stenlilles indsamling har de seneste år været under SHHB og bestyrelsen er stolte over resultatet på ialt 30.472,50 i dette års indsamling. I år manglede der desværre indsamlere, hvilket betød at 8 ruter ikke nåede at blive besat i landområdet, men alligevel opnåede de flittige indsamlere en fremgang på ca. 6% i forhold til sidste år.
 
SHHB siger tak for støtten fra borgerne og stor tak til dem som har haft ansvaret for årets indsamling og dem som har stemt dørklokker på denne første forårsdag i Stenlille.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com