Stenlille / Livsstilsmesse
LIVSTILMESSE 2014 I ZEN-HAVEN I VEDDE

SHHB deltog i årets Livsstilsmesse i ZEN haven 16.-17.august. Standen hed: WWW.Stenlille.dk

Meningen var, at vise messen gæster, hvad Stenlille har at byde på. Det var første gang man deltog, og det lykkedes SHHB at få en del budskaber med på standen, både Kandis festen, Liv i Stenlille blev præsenteret, samt vinterens program i Stenlille Gymnastikafdeling og håndboldsklubben. Men der kan gøres mere til næste år, hvis der er flere som ønsker at få nogle budskaber ud. Der blev delt brochure og foldere ud og en god snak med de som kiggede forbi. Derudover ønskede SHHB at præsentere nogle af deres egne mærkesager, og havde derfor taget byens store flotte Hjerte med, som pryder byens hovedgade hver jul!

Desværre var vejrguderne ikke med os i weekenden, som I kan se fik formanden en del regn over sig, og søndagen blev desværre forkortet nogle timer, da alt stod ud i et!


Jul

Lørdagen var fin nok, på nær lidt blæst, men her blev gæsterne præsenterede for SHHBs seneste projekt ”Stenlille vinen”. Målet med vinen er dels, at gøre flere borgere opmærksomme på SHHB og dels kan borgerne købe vinen og bruge den som en fin lille gave og derved vise byen udadtil. Lokalarkivet i Stenlille, venligst har udlånt os, hvilket vi er meget taknemmelig over, at det kunne lade sig gøre!

På messen blev der skænket smagsprøver ud, og der blev også solgt en del flasker!
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com