Stenlille / Sjov i gaden 2016 / Mandag 22. august

Mandag 22. august

Se billederne nederst, også i denne spalte.
Tryk på billederne for at se dem store
 
Frikadellens flugt over plankeværket

Der var masser af overraskelse for alle de mange løbere som deltog i Stenlilles Sjov i gaden løb mandag aften i uge 34.
 
Midt på en villavej blev løberne guidet gennem et hus, hvor fruen i huset, Mette Engkebølle stod i køkkenet og stegte frikadeller. Løberne og Mountain bikerne fik en delle med i farten og et smil på læben over denne anderledes oplevelse midt i et løb.
 
Også DBI fabrikkens bygning var tilgængeligt, som også blev en hyggelig aha oplevelse. Ligesom Cafe Fox havde gennemtræk af løbere gennem lokalerne. FDF huset og Vandværksbakken var også aktive, her var der gennemgang igennem et hul i hækken, FDF'er som sad midt i bålhygge og videre gik det over stok og sten. Ikke mindre end 140 løbere, 45 MTB og 10 Duatlon deltog. 
 
Samtidigt kørte 53 cyklister på kulturtur med Stenlille Lokalarkiv og Cykelklubben, hvor turen gik til Assentorp, med den gode historie om Hønseriet og campingpladsen i Assentorp. John Schou Hansen fra arkivet fortalt historien og Jytte Christensen førte an på cykel turen.
 
Også i kulturhuset var der fyldt op med sport & Velvære og her benyttede mange at kigge ind til en god snak ved standene.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com