Stenlille / Sjov i Gaden 2019

Sjov i Gaden 2019

For 5. år i træk vil Stenlille by i uge 34 feste og lave en masse Sjov i gaden hele ugen.
 
Alle årene har været med forskellige temaer, men da arrangørerne sidste år blev så fantastisk glade for western stilen, har man i år valgt at holde fast i dette tema, nemlig STENLILLE Hus på præmien.
 
Og selvom temaet er det samme, er der allerede nu masser af nye spændende ideer i støbeskeen. Men der er også plads til gentagelser af nogle af sidste års successer. Blandt andet lørdagens mange skønne aktiviteter før børnene, som nød et eldorado af indianer, cowboys og guldgravning. Også sidste års Western Pandekagefruer, tør man ikke tage af programmet. Og ugens højdespringer Drengerøvsaften fredag d.23.august ligger selvfølgelig også fast.
 
Det som måske bliver den største ændring i Sjov i gaden 2019 er at der er kommet et par nye sheriffer til byen. Som det ses på billedet er Lotte Krogh fra SHHB lagt ned, for at holde et års orlov som tovholder. Gitte Nielsen overtager pladsen som overordnet tovholder.
 
Det er stadigvæk SHHB som står bag Sjov i gaden. Her vil Lotte Krogh stadigvæk være at finde på nedsat tid. Malene Topp som står til venstre i billedet er ligeledes fra SHHB bestyrelse og vil selvfølgelig sammen med de andre medlemmer af bestyrelses hjælpe til på alle fronter.
 
Sjov i gaden bygger på fællesskabet og derfor er der også mange foreninger med. Byens institutioner, Stenlille skole og byens børnehave samt masser af frivillige hjælpere er med til at danne sjov i gaden. Men stadigvæk kan der bruges flere frivillige, hvis man har lyst til at være en del af teamet, man er meget velkommen til at kontakte Sjov i gaden på deres facebook sider.
 
Sjov i gaden begyndte som sagt for 5 år siden ved et telefonopkald fra Malene Topp til Lotte Krogh. På daværende tidspunkt var Malene Topp endnu ikke med i SHHB, men dengang kun erhvervsdrivende i byen. Malene ville opfordre SHHB til at lave en byfest, som der engang var i Stenlille. Lotte Krogh var ikke helt med på ideen og forslog i stedet at man bare lavede lidt SJOV I GADEN. Og inden samtalen var slut, var de to damer enige om, at fest det skulle der være. Og om nogen vil kalde det en byfest, det vides ikke. I Stenlille er man helt enige om, at der er Sjov i gaden.
 
Gitte Nielsen stiller op på kommende SHHBs generalforsamling. Bestyrelsen er meget glade for, at Gitte Nielsen har mod på rollen som sherif, som kræver sin mand og et stort overskud, for planlægningen er allerede skudt i gang.
Her er PDF-filer, så du kan printe enkeltsiderne ud.
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com