Stenlille / Sjov i Gaden 2020

Sjov i Gaden 2020

ER DET EN “PÅSTAND” eller en “AFSTAND”?

Ingen af de to damer på billedet, Gitte Nielsen og Lotte Krogh kan få ordet ”aflyst” ud af deres mund. De er fødte optimister og ingen kan tage det fra dem. Der findes mange ord som begynder med ”AF” et af de mest brugte ord i denne Corona tid er ”AFSTAND”.
 
Sjov i gaden i Stenlille vil IKKE blive som det plejer at være. Måske bliver det slet ikke. De to tovholdere, Gitte og Lotte har taget handsken i den anden hånd og ”AFTALT” at vi ”AFVENTER”.
 
Det bliver langt fra muligt at køre et ugeprogram igennem som i de seneste par år. I år skulle Sjov i gaden starte op med et nyt og spændende tema.
 
Nu vælger Eventgruppen at gemme denne festlighed til uge 34 2021. Det positive er, at alle får masser af gode muligheder for at skabe endnu mere festlighed med så lang en forberedelses tid.
 
Situationen ”AFVENTES” de kommende uger, om der i år i uge 34 skulle kunne snige sig en lille ”light udgave” ind i kalenderen. Gitte og Lotte skal nok holde den ”AFSTAND” alle hele tiden taler om. Og hvis hele byen gør det samme, så håber de to optimister, at der kunne blive lempet så meget på karantænen, at der måske vil kunne laves én lille aktivitet i uge 34 i Stenlille.
 
SÅ HOLD AFSTAND!
 
Drengerøvsaftenen er aflyst og udsat til d. 27.08. 2021

Med venlig hilsen
SHHB
Lotte Krogh
Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening (SHHB)  | shhbinfo@gmail.com